Medlemmar: 6496 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Här firar Joe Willock sitt nionde Arsenalmål i karriären.

Willock: "Jag vill kämpa för min plats"

fre 30 okt 2020 kl 11:44

Ett mål och en stark insats. Nu hoppas Joe Willock få fler chanser av Mikel Arteta.

Joe Willick har inte fått mycket speltid i inledningen av den här säsongen, men när Mikel Arteta igår vädrade truppen i Europa League mot irländska Dundalk fick mittfältaren chansen.
Och han tog den.
21-åringen gjorde en väldigt bra match.
Dessutom nätade han.
- Vi är alla glada efter segern och jag tycker att vi spelade bra. Det är aldrig enkelt i Europa. Alla lag ger en problem, men vi jobbade på och jag tycker att vi gjorde det bra. Jag är så tacksam att få spela för det här laget och att få starta gör mig glad. Jag är också glad att jag kan bidra med ett mål, sa Willock efter matchen.

Mittfältaren har ännu inte fått någon speltid i ligan, men i Ligacupen och i Europa League har han fått visa upp sig.
- Arteta har bara sagt att jag ska jobba hårt på träningarna och när jag får chansen så behöver jag ta den. Det är stor konkurrens och vi är här för att fightas. Jag har sagt till honom att jag vill kämpa för min plats och förhoppningsvis får jag fler chanser som nu att visa vad jag kan.
- Jag älskar att göra mål, skapa chanser och jobba hårt för laget. Det är vad jag fokuserar på på träningarna. Jag kör lite extra avslut också och jobbar på småsaker som jag älskar att göra. Jag visade det idag och vill visa det igen.