Medlemmar: 8806 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Gabriel är bäste Arsenalspelare i FPL.

Så är läget i Arsenal Swedens Fantasy-PL

tis 3 nov 2020 kl 17:34

Så var oktober månad över och med det dags att summera hur det har gått i Arsenal Swedens Fantasy-liga.

Kan vi officiellt kalla detta den mest oförutsägbara säsongen på länge? Det är svängdörrar kors och tvärs och det är ungefär lika lätt att få in alla rätt som att åka till månen.
För Arsenal så gick ligaspelet lite i moll, en vinst och två förluster hanns med innan oktober var över.

För egen del så gick det inte fantastiskt för dom så “stolta” Jönsoborgs AIS, sen in och sen ut på formspelare är talongen jag kör efter och mitt val att binda upp Auba visade sig ju vara sådär i efterhand.

Bäst i oktober gick det annars för Victor Caldemar och hans Marble hall AFC kammade ihop 253 poäng. På andraplatsen hittade vi Daniel Kvarfordh med The Invincibles på 239 poäng följt av Tobias Johanssons lag Kajsakatt med 228 poäng.

I topp i totalen hittar v i även där Victor Caldemar och hans Marble Hall AFC med 421 poäng. På delad andraplats hittar vi Oskar Tranefors Tranefors BK och BradyBoyz med Örjan Sundqvist som båda kammat in 414 poäng och på tredjeplatsen hittar vi även där Tobias Johanssons Kajsakatt som tjänat in 404 poäng.

I spelarnas poängliga så ligger inte helt oväntat två spelare från våra stökiga derby-kusiner från norra London. Son och Kane toppar spelarnas poängliga och som trea hittar vi Mo Salah.
Bäste Arsenalspelare hittar vi ända nere på 66:e plats där Gabriel och Lacazette huserar tillsammans, tätt följd av Wililan.

Vi får hoppas på lite bättre lycka i november, lycka till med poängen!