Medlemmar: 8917 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Pepe hoppas på mer framgång i Arsenal.

Frustrerad Pepe: "Svårt att hitta rytmen"

tis 10 nov 2020 kl 14:24

Nicolas Pepe köptes för rekordsumma. Men ännu har inte anfallaren inte levt upp till prislappen - och nu börjar 25-åringen bli frustrerad.

Det har inte blivit någon drömstart på Nicolas Pepes Arsenalkarriär. Anfallaren har haft svårt att hitta formen, och fått sett sig själv på bänken en hel del. I en intervju med franska Canal Plus berättade Pepe om sin frustration.
- Mitt mål är att spela mer. Att få lite mer speltid, sa anfallaren.
- En spelare som spelar är lycklig. Och jag hade velat spela lite mer för att hitta leendet igen.

Pepe har hittills spelat tio matcher för Arsenal den här säsongen - och mäktat med tre mål och två assist. Men Arteta kräver mer.
- Han (Arteta) vill att jag har 100 procent fokus hela matchen. Efteråt, får jag reda på under träning att jag kommer vara avbytare nästa helg. Men tränaren pratar med mig, han har även assistenter som är där för det. Men det är frustrerande för alla spelare att vara på bänken.

Det var dock från bänken som Pepe kom in och gjorde sitt enda ligamål den här säsongen, i vinsten på Sheffield United. Nu är dock landslagsuppehåll och Pepe har rest med Elfenbenskusten för deras kval till Afrikanska mästerskapen mot Madagaskar.