Medlemmar: 6496 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Saka var besviken efter matchen mot Aston Villa.

Saka: "Vi kommer studsa tillbaka"

tor 12 nov 2020 kl 09:55

Bukayo Saka har anslutit till det engelska landslaget och i samma veva pratade han med BeIN Sports om stämningen i Arsenal och hur han påverkades av matchen mot Aston Villa.

Förlusten mot Aston Villa innebär att Arsenal nu är placerade i den nedre halvan på tabellen med förlust i fyra av de åtta inledande matcherna den här säsongen. Saka säger att den engelska förbundskapteten Gareth Southgate sagt till honom att ta landslagsuppehållet till att rensa huvudet från klubblagsfotbollen och söndagens resultat.

- Han frågade mig hur jag upplevde Villa-matchen och hur jag mår. Jag sa bara att jag var besviken över resultatet men att vi kommer komma tillbaka nästa match. Men han sa till mig att jag nu hade en chans att fokusera här, rensa huvudet och tänka på någonting annat, försöka ha en positiv vecka nu med England.

- Efter matchen sa tränaren [Arteta] till oss att det fantastiska med den här sporten är att vi kommer att uppleva många toppar och dalar. Förra säsongen när vi kom tillbaka efter vår lockdown så förlorade vi två matcher på raken och allting såg ganska mörkt ut för oss. Men om du tittar på hur vi avslutade säsongen, vi vann en FA-cup, så gick vi från mörker till ljust ganska snabbt. Vi måste bara fortsätta arbeta hårt.

- Nu är jag med det engelska landslaget och jag är fokuserad på det men jag är övertygad om att när jag är tillbaka i Arsenal så kommer vi fortsätta arbeta hårt och fokuserat, det är jag 100% säker på.