Medlemmar: 5539 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Möller får träna med A-laget.

Möller i A-laget - Nelson tillbaka

fre 13 nov 2020 kl 07:00

Svenske Nikolaj Möller har imponerat i U23. Nu fick svensken chansen i A-laget - tillsammans med återvändande Reiss Nelson.

Nikolaj Möller har verkligen imponerat i Premier League 2. Tre mål och en assist på tre matcher har det blivit för 18-åringen sedan han kom till Arsenal i höstas. Landslagsuppehållet har gjort det något tunnare i A-lagstruppen, vilket gjorde att Arteta plockade upp ett par akademispelare för träning - Möller var en av dem.

Om detta innebär att svensken klättrar i rankerna, eller att det bara var brist på spelare i A-truppen under uppehållet återstår att se. Annat värt att tillägga var att Reis Nelsson som varit skadad var åter i full träning.