Medlemmar: 8078 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Dani Ceballos hävdar att det inte har hänt någonting.

“David Luiz och Ceballos i slagsmål”

tor 19 nov 2020 kl 17:58

Mediauppgifter talar om att David Luiz och Dani Ceballos rök ihop rejält under en Arsenalträning i slutet av förra veckan. Bara nys hävdar dock Ceballos.

Normalt sett välunderrättade journalisten David Ornstein skrev under torsdagseftermiddagen att David Luiz attackerade Dani Ceballos på Arsenals träning i fredags förra veckan. Brassen ska ha slagit lagkamraten i ansiktet varpå spanjoren började blöda. Anledningen var, enligt Ornstein, att Ceballos hade gått in för hårt i en närkamp tidigare under träningen. Andra spelare och ledare gick emellan och särade på bråkstakarna innan situationen eskalerade ytterligare.

Bägge spelarna skickades hem efter incidenten och fick i tisdags när laget samlades igen be om ursäkt för det inträffade. Mikel Arteta ska också ha fått duon att rensa luften.

Någon timme efter att artikeln publicerades gick dock Ceballos ut på Twitter och publicerade vad vi kan kalla en dementi. Han retweetade originaltexten och lade till ordet “FAKE”, komplett med trumpska versaler.