Medlemmar: 5263 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Podolski återvänder till staden i sitt hjärta - men inte i denna matchtröja.

Podolski klar för Köln - i hockey

fre 20 nov 2020 kl 21:23

Lukas Podolskis kärlek till hemstaden Köln har genom året manifesterats på många sätt. Nu har den förre Arsenalmittfältaren överträffat sig själv.

Lukas Podolski, som spelade för Arsenal mellan 2012 och 2015, återvänder Köln. Men inte till FC Köln som han har representerat under två perioder, utan till stadens hockeylag Kölner Haie.

Den tyske världsmästaren har under en tid kampanjat för att supportrar och andra ska köpa fiktiva biljetter för €10 för att stötta den ekonomiskt pressade klubben. “Poldi” har lovat att han ska ställa upp och spela för laget om fler än 100 000 biljetter säljs.

Nu har över 130 000 biljetter sålts och därmed är det bara att snöra på sig hockeyrören för Podolski. Något han verkar inställd på att göra.
- Jag är väldigt glad över att Haie har sålt 100 000 biljetter. Jag är mycket tacksam för alla er som gjorde det möjligt. När saker har lugnat ner sig ska vi sätta oss ner i arenan och bestämma hur allting ska fortsätta. I vilket fall som helst så ser jag fram emot att bli en Haiespelare, säger han.