Medlemmar: 4971 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Här vandrar Pepe av planen efter det röda kortet på Elland Road.

Pepe ber om ursäkt efter utvisningen

tis 24 nov 2020 kl 15:22

Nicolas Pepe skallade Ezgjan Alioski och blev utvisad mot Leeds United. Nu ber ivorianen om ursäkt för tilltaget.

Det var i början av andra halvlek i Premier League-mötet med Leeds United i söndags som Nicolas Pepe hamnade i luven på hemmalagets Ezgjan Alioski. En kort stund senare, bakom ryggen på domare Anthony Taylor markerade Pepe med pannan mot Alioski som föll till marken. Spelet stannade och när Taylor kollat VAR-skärmen visades Arsenalspelaren ut.
Oacceptabel sa Mikel Arteta efter matchen.

Nu har Pepe själv gått ut och bett om ursäkt. På Instagram skriver han:
"Igår svek jag mina lagkamrater vid en viktig tidpunkt i matchen och det finns inga ursäkter för mitt beteende. Jag är väldigt ledsen och skulle vilja be om ursäkt till fansen, mina lagkamrater, min coach och alla andra i klubben".