Medlemmar: 8810 st.

Saliba spelade 45 minuter mot Derby County igår kväll.

Pablo Mari tillbaka när U23 vann

lör 28 nov 2020 kl 16:05

Han har inte spelat sedan i juni. Men igår var mittbacken tillbaka i U23 när Derby County besegrades med 3-1 på Meadow Park.

Pablo Mari har inte spelat fotboll sedan 17 juni. Nu lite mer än fem månader senare närmar sig den spanske mittbacken en riktig comeback. För igår var 27-åringen med och lirade med U23-laget.
45 minuter blev det för Pablo Mari.
Med i Steve Boulds laguppställning fanns även William Saliba och Calum Chambers.

Det var dock dom "riktiga" ungdomarna som fixade tredje raka segern. Ben Cottrell, som satt på bänken mot Molde i Europa League, gjorde 1-0 på straff i den 13:e minuten. Derby kvitterade innan paus, men kort efter vilan gav svenske Nikolaj Möller The Gunners ledningen. Det blev till slut 3-1 efter att Kilo Taylor-Hart gjort mål i den 56:e minuten.

Okonkwo, Chambers, Saliba, Mari (46), Alebiosu, Akinola, Azeez, Cirjan (90), Cottrell, Taylor-Hart, Möller.
Avbytare: Ejeheri, Ogungbo, Dinzeyi, Norton-Curry (46), Ideho (90).