Medlemmar: 5254 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det blir inget Europa League-spel för David Luiz på torsdag.

Ingen David Luiz mot Rapid Wien

ons 2 dec 2020 kl 00:31

David Luiz är okej efter huvudskadan mot Wolves i söndags. Men hans sår i huvudet gör att mittbacken missar mötet med Rapid Wien i Europa League.

David Luiz och Raul Jimenez skallade ihop svårt i söndags när Arsenal mötte Wolves i Premier League. Wolvesspelaren fick en fraktur i huvudet och kördes till sjukhus där han opererades. Klubben har rapporterat att mexikanen efter omständigheterna mår bra.
David Luiz kunde dock spela vidare men efter en stund blödde mittbacken igenom bandaget och i paus byttes han ut.

Idag meddelade Arsenal att även Luiz är okej efter den otäcka smällen. Brassen var och träffade Arsenals läkare igår och var med på Colney idag. Men såret som han har i pannan kommer att ta några dagar att läka och detta gör att han inte finns tillgänglig för spel mot Rapid Wien i Europa League på torsdag kväll.
Arsenal är vidare från gruppen och med fyra raka segrar ska man nu bara spela till sig gruppsegern.