Medlemmar: 5260 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Gabriel är bäste Arsenalspelare i Fantasyn.

Så är läget i Arsenal Swedens Fantasy-PL

fre 4 dec 2020 kl 14:33

Ny månad, det betyder att vi åter ska summera den senaste månadens fantasy!

Det som till en början såg ut att bli en fin månad blev till slut mest ett va? November som inleddes med en stark seger på Old Trafford, den första i ligan på fjorton år blev, mycket roligare än så fick vi det inte, blev en poäng till på tre matcher. Vi får verkligen hoppas att december månad blir en förbättring för Artetas mannar.

Jönsoborgs AIS har helt oförklarligt börjat att rycka upp sig, plats 42, plötsligt händer det som man säger. Förlorarna börjar vinna, vi får se, ett dåligt byte och man är tillbaka i bottenträsket.

Bäst i november var Martin Ekholm och hans NLIR som kammade ihop 214 poäng, bakom på andraplatsen hittar vi Alexander Eklunds McGinn & Tonic med 210 poäng medans tredjeplatsen innehas av Johan Axelssons Romfa Boys med 208 poäng.

I totalen så hittar vi Hampus Steenberg och hans Havstenshult IF som med 655 poäng ligger i topp. På andraplatsen finns Daniel Vikman och hans The Zarate Kid med 643 poäng och som trea, Anders Sundberg med Team Kakel på 635 poäng.

Bland spelarna så får man tyvärr säga att vi åter hittar två Spörsspelare, Son och Kane är inte så oväntat främst med Bruno Fernandes bakom sig.

Bästa Arsenalspelare hittar vi nere på 28:e plats och ja, Gabriel kör en chock och går upp i topp som bäste poängspelare, längre ned på pallen hittar vi Hector Bellerin som tvåa och Bernd Leno på tredjeplatsen. Att ingen offensiv spelare är med på pallen säger väl en del om den sits vi är i.

Vi hoppas på bättring i december, många poäng att spela om, lycka till med poängen!