Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Evra påstår att Henry stängde av teven när han såg att Xhaka var Arsenalkapten.

"Henry stängde av teven när han såg att Xhaka var kapten"

mån 14 dec 2020 kl 02:44

Patrice Evra hängde ut Thierry Henry i Sky:s sändning i samband med Burnleymatchen. Den förre vänsterbacken påstod att Henry stängde av teven när han såg att Granit Xhaka var kapten för The Gunners.

Som om det inte vore nog med skit just nu - här kommer lite till. Efter förlusten mot Burnley där Granit Xhaka blev utvisad blev det ännu mer liv när folk hörde vad Patrice Evra sade i Sky:s studio.
Den förre Manchester United-försvararen var sugen på att berätta en historia från när han skulle träffa Thierry Henry som rörde den schweiziske mittfältaren.
"Jag ska berätta en snabb historia. Thierry Henry bjöd en dag hem mig till sitt hus. Kom, Patrice, vi ska till och med kolla på Arsenalmatchen. Han satte på teven, det första vi såg var att Xhaka ledde ut Arsenal som kapten. Thierry Henry stängde då av teven. Jag sade: "Vad händer?". Han sade att jag kan inte kolla på mitt lag när Xhaka är kapten. Och vi kollade inte på matchen. Vi började prata om andra saker och han stängde av skärmen".
Ni kan se klippet här.

När programledaren sen säger att Henry själv inte är här och kan bekräfta historien säger Evra "det kommer han att göra, lita på mig, jag är ingen lögnare".
Sant eller inte - det är inte särskilt bussigt av Evra och dra historien över huvud taget. Det sätter inte Arsenals genom tiderna bäste målskytt i någon vidare sits och han lär gissningsvis inte vara helt nöjd med att han sade det han sa.
Oavsett om det är sant eller inte.