Medlemmar: 3943 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det har inte gått så bra för Torreira i Spanien.

Arteta: "Vi hanterar situationen"

tis 15 dec 2020 kl 17:02

Atletico Madrid verkar vilja avbryta Lucas Torreiras lån. Nu säger Mikel Arteta att klubben jobbar på situationen.

Rapporterna från Spanien säger att det inte direkt är nöjda miner när det gäller Lucas Torreiras lån till Atletico Madrid. Klubben ryktas nu vilja avbryta mittfältarens lån, som från början skulle sträcka sig över hela säsongen.
Uruguayanen har fått ytterst begränsat med speltid de senaste två månaderna.

När Arsenaltränaren Mikel Arteta mötte pressen idag fick han frågor om Torreiras situation i Madrid.
Här är vad han sade:
- Vi hanterar situationen. Men återigen, när transferfönstret öppnar och vi har möjligheten att plocka in spelare och göra oss av med spelare, vad vi än måste göra, så kommer vi diskutera det. Men jag kan inte kommentera det (om Torreira är på väg tillbaka).