Medlemmar: 8910 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ingen Auba mot Manchester City imorgon.

Skadeläget inför Man City i cupen

mån 21 dec 2020 kl 18:48

Mancheter City hemma imorgon i Ligacupen. Då kommer Arsenal återigen att få klara sig utan Pierre-Emerick Aubameyang.

Den stora överraskningen i elvan mot Everton i lördags var att Pierre-Emerick Aubameyang inte var med. Anfallaren har problem med en vad och det var då oklart hur länge han skulle bli borta. Själv skrev han på Instagram att han hoppades att det skulle bli en kort frånvaroperiod. Men Arsenal meddelade idag att Auba inte kommer till spel mot Manchester City i Ligacupen imorgon.
- Auba kände sig mycket bättre igår och han var mycket mer positiv än han varit de senaste två dagarna. Han kommer att scannas de närmaste dagarna igen för att se hur snabbt vi kan få honom tillbaka i laget, säger Mikel Arteta.

I övrigt är det inte så mycket att notera på skadefronten. Thomas Partey har fortsatt problem med sin lårskada och kommer inte spela. Gabriel är åter spelklar efter att han varit avstängd mot Everton. Granit Xhaka är avstängd. Hans sista efter det röda kortet mot Burnley.