Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Tariq Lamptey

Lamptey ryktas ersätta Bellerin

mån 28 dec 2020 kl 13:30

Hector Bellerin ryktas vara påväg tillbaka till Barcelona. Och nu skriver brittisk press att ersättaren är utpekad - Tariq Lamptey.

Det har skrivits en del om att Hector Bellerins tid i Arsenal börjar lida mot sitt slut. Högerbacken ska vara påväg tillbaka till Barcelona, där han för nio och ett halvt år sedan kom från. Den dealen ska vara värd runt £20m pund med tillägg. Jakten på en ersättare har redan börjat, och enligt Jon Cross på The Mirror är siktet redan inställt - på Tariq Lamptey. 

Lamptey lämnade Chelsea för Brighton förra januari-fönstret, och har under säsongen cementerat sin plats i startelvan. Den 20-årige brittiska högerbacken har även använts offensivt i banan och har imponerat med sin snabbhet. Att köpa ut en brittisk spelare med långtidskontrakt blir knappast billigt.

Arteta ska dock inte vilja göra sig av med Bellerin. Tränaren sägs vilja behålla Bellerin, och övertalade högerbacken att inte gå till PSG i somras. Transferfönstret öppnar igen i januari, då får vi kanske fler svar kring vad som händer med Bellerin.