Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Här firar Xhaka sitt mål mot Chelsea.

Xhaka: "Folk började snacka igen"

mån 28 dec 2020 kl 15:32

Han har hamnat i blåsväder och kommit tillbaka tidigare. Efter det utvisningen mot Burnley och målet mot Chelsea säger Granit Xhaka: - Jag kommer alltid att visa min karaktär.

Granit Xhaka åkte på sitt tredje röda kort i Arsenalkarriären i december när han tog strypgrepp på Burnleys Ashley Westwood. Kritiken mot schweizaren var hård efter att The Gunners föll med 0-1 på Emirates Stadium.
Efter att mittfältaren varit avstängd var han tillbaka mot Chelsea.
Där var han väldigt bra - och smällde in en fin frispark till 2-0.
- Det var väldigt viktigt att vi vann, säger Xhaka.

När han utvecklar situationen runt honom för Evening Standard säger han:
- Det var mycket snack efter det röda kortet. Mycket folk började snacka igen ... och igen. Jag kommer alltid att visa min karaktär. Jag var väldigt besviken över mitt röda kort och det jag gjorde var fel för laget. Jag är mer än nöjd och jag hjälpte laget att idag (mot Chelsea) och jag är tillbaka.
- Vi tog tre poäng efter att ha tappat några de senaste veckorna. Vi visste att det skulle bli en tuff match, men jag tycker att vi jobbade väldigt hårt tillsammans och just nu kan vi bara ta poäng om vi gör det.

Närmast väntar två bortamatcher för Arsenal. Brighton & Hove Albion imorgon och sedan West Bromwich Albion i helgen.
- Det är väldigt svåra matcher. Men om vi jobbar tillsammans som ett lag som vi gjorde mot Chelsea har vi chansen att ta sex poäng, säger Xhaka.