Medlemmar: 5368 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

En tvåveckorspaus av Premier League är aktuell.

Avbrott i Premier League diskuteras

tis 29 dec 2020 kl 18:24

Den andra Coronavågen har slagit hårt och flera Premier League-lag är drabbade. Nu diskuterar klubbarna att stänga ner i två veckor för att slippa fler inställda matcher.

Det är Telegraph som nu på eftermiddagen rapporterar att Premier League-klubbarna inofficiellt fört samtal om att stänga ner ligan i två veckor i början av 2021.
Den andra Coronavågen har slagit hårt mot England, precis som i Sverige och nu är flera ligalag hårt drabbade.

Matchen mellan Everton och Manchester City häromdagen kunde inte spelas då ett utbrott drabbat Citys trupp och ett flertal spelare testat positivt för Covid-19. I Sheffield United är också flera spelare och ledare smittade, men de ska spela sin match ändå ikväll. I Arsenal är Gabriel smittad och satt i karantän.
Southamptons manager Ralph Hasenhüttl kommer missa kvällens match mot West Ham United då en person i hans hushåll testat positivt.

Sky rapporterade idag att den senaste testomgången i Premier League resulterade i ett rekordhögt antal positiva test, 18 stycken. 1 479 spelare och ledare testades den senaste veckan, mellan 21-27 december. Veckan innan var bara sju av testen positiva.