Medlemmar: 8910 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Smith Rowe vill vara med och fira målet med Laca och Saka.

"När jag får chansen ska jag ta den"

ons 30 dec 2020 kl 13:14

Två raka matcher från start. Och två fina insatser. - Det är en dröm för mig att få spela för den här klubben, säger Emile Smith Rowe.

Det gick finfint för Arsenal och Mikel Arteta när han kastade in ungdomarna mot Chelsea på boxing day. Igår mot Brighton fick både Gabriel Martinelli och Emile Smith Rowe chansen igen.
Arsenal vann med 1-0.
Och Smith Rowe hade all anledning att vara nöjd.
- Jag gillade det verkligen, säger han till Arsenal.com.
- Det är en dröm för mig att få spela för den här klubben. Jag är så glad och tacksam för att tränaren gett mig förtroende och chansen. Jag ska bara fortsätta att träna hårt och när jag sen får chansen så behöver jag ta den.

Det blev bara ett mål på sydkusten igår kväll. Bukayo Saka lirade fram Alex Lacazette som nätade efter bara 21 sekunder på planen.
- Det var en tuff match, säger Smith Rowe.
- Det var inte länge sedan de spelade så det var en svår match för oss. Men jag känner att det öppnade upp sig i andra halvlek. Vi är väldigt nöjda med tre poäng och jag tycker att vi förtjänade det.

Om målet säger Smith Rowe:
- Jag tror att det var hans (Lacazettes) första och andra touch efter att han kom in. Bukayo gjorde det riktigt bra på kanten och fick in bollen till honom. Vi vet alla hur bra Laca är där och det var ingen överraskning att han gjorde mål.