Medlemmar: 8120 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Saka är redo för spel igen efter smällen mot Brighton.

Skadeläget inför West Bromwich

fre 1 jan 2021 kl 14:21

Smällen mot Brighton var hård. Men Bukayo Saka är redo för spel igen mot West Bromwich på lördag kväll.

Bukayo Saka kunde inte fullfölja matchen mot Brighton och haltade ut när det var knappt tio minuter kvar att spela. Arsenal rapporterar nu att 19-åringen är fine och att han tränat med laget som vanligt och att han är redo för spel igen.
The Gunners möter West Bromwich Albion imorgon kväll på The Hawthorns.

Klubben lämnar även följande andra nyheter inför matchen. Både Willian och David Luiz är tillgängliga för spel igen efter att ha varit sjuka. Gabriel är återigen indisponibel efter att testat positivt för Covid-19. Brassemittbacken mår bra och ska om allt går som det ska vara tillbaka i träning nästa vecka.

När det gäller Thomas Partey så räknar man med att han är åter i full träning igen nästa vecka. Mittfältaren skadade sig i derbyt mot Tottenham och har inte spelat sedan 6 december.