Medlemmar: 8554 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ballard lirar vidare med Blackpool i vår.

Daniel Ballard blir kvar i Blackpool

tis 5 jan 2021 kl 17:51

Arsenals nordirländske mittback Daniel Ballard förlänger sitt lån med Blackpool. Nu står det klart att 21-åringen stannar i League One-klubben säsongen ut.

Det var på transfer deadline day som Daniel Ballard blev klar för Blackpool i League One. Mittbackens lån sträckte sig till januari, men i nordvästra England är man nöjd med den nordirländske landslagsmannen och nu är det klart att Ballard stannar i Blackpool på lån säsongen ut.
Totalt har han spelat åtta matcher för The Seasiders den här säsongen.

Till klubbens hemsida säger Ballard då här:
- Jag är väldigt nöjd med att förlänga mitt lån till slutet av säsongen. Jag har trivts när så här långt och jag vill fortsätta hjälpa laget att klättra i tabellen. Jag har känt mig väldigt bekväm här sedan jag kom hit och som jag ser det är det där bästa stället för mig att vara på för att spela min fotboll för tillfället.

Blackpool ligger på 13:e plats i League One.