Medlemmar: 6070 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Skottland nästa för Macey?

Matt Macey på väg till Hibernian

ons 6 jan 2021 kl 13:21

Det ser ut att bli Skottland nästa för Matt Macey. Arsenals tredjekeeper är på väg till Hibernian på lån.

Han var på väg bort redan i somras, men då gjorde Emiliano Martinez transfer till Aston Villa att Matt Macey stannade i Arsenal. Den 26-årige keepern har dock inte fått spela någon A-lagsfotboll den här hösten för The Gunners värvade in Alex Runarsson från Dijon och islänningen har vaktat kassen då Bernd Leno vilats.
Nu verkar dock en flytt vara nära för den engelske keepern.

Enligt flera engelska journalister är Macey på väg till Skottland. Sami Mokbel på Daily Mail ska en läkarundersökning hos SPL-klubben Hibernian vara inbokad ikväll. Mikel Arteta ska ha sagt ja till att Macey kan gå på lån i det här transferfönstret.
Han kom till Arsenal från Bristol Rovers 2011, men har bara spelat två A-lagsmatcher för klubben.
Under tidigare säsonger har Macey varit utlånad till Accrington Stanley, Luton Town och Plymouth Argyle.