Medlemmar: 5508 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Özil närmar sig en flytt från Arsenal.

Özils agent: "Saker kan hända snabbt"

ons 6 jan 2021 kl 15:11

Han kan stanna kontraktet ut. Men Mesut Özil kan lämna Arsenal i januari. Mittfältarens agent Dr Erkut Sögüt har uttalat sig och håller alla dörrar öppna.

Mycket snack om Mesut Özil idag och att 32-åringen kan lämna Arsenal den här månaden. Fenerbahce verkar hetast, men det surras även om MLS-klubben DC United.
Nu har mittfältarens agent uttalat sig.
Och Dr Erkut Sögüt säger så här till ESPN:
- Jag kan inte prata om klubbar direkt för det vore oprofessionellt men generellt så med sex månader kvar på kontraktet så är det inget konstigt att vi pratar med personer om möjliga lösningar för att hitta det bästa för Mesut.
- Han kanske stannar i Arsenal till sommaren, men han kanske lämnar.

Trots att det inte förväntas att Özil ska anmälas för spel säger Sögüt att prio ett är att stanna kontraktstiden ut.
- Mesuts prioritet är att stanna men man vet aldrig vad som händer i fotboll. Saker och ting kan förändras snabbt. Just nu kollar vi bara möjligheterna för sommaren och för januari. Om vi vill lämna i januari så behöver jag prata med Arsenal. Om vi signar för sommaren behöver vi inte det. Det är läget. Det kommer att bli klarare inom sju till tio dagar för nu är transferfönstret öppet och saker kan hända snabbt.

Efter den förra Öziltexten har det kommit uppgifter om att Fenerbahce vill låna Özil under våren för att sedan kontraktera honom permanent.