Medlemmar: 5378 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Nervös väntan på besked om Martinellis skada.

Oklara besked om Martinellis skada

sön 10 jan 2021 kl 02:14

Försiktighetsåtgärd hette det först. Men när Mikel Arteta efter matchen snackade om Gabriel Martinellis skada lät det inte alls bra. - Han hade väldigt ont, säger Arsenaltränaren.

Meningen var att Gabriel Martinelli skulle starta mot Newcastle Unietd i FA-cupens tredje omgång. Men kort före kick off kom rapporter om att brassen hade skadat sig på uppvärmningen. På en film ses anfallaren vricka foten innan han ramlar.
Enligt journalister på plats gick han dock för egen maskin av planen.
Och Arsenal meddelade att det var en försiktighetsåtgärd att han inte spelade matchen, som The Gunners vann med 2-0 efter förlängning.

Men lika glatt var det inte efteråt när Mikel Arteta berättade om vad som hänt. Spanjoren var på sitt kontor när det hände.
- En av coacherna kom in och berättade att Gabi var skadad, att han hade vrickat foten. Jag gick till läkarrummet och där var han gråtandes. Han hade väldigt ont och vi får se hur det är med honom. Men det såg inte bra ut. Han hade väldigt ont så jag gissar att vi inte kommer att ha några goda nyheter om honom.

Martinelli kommer ses över på söndag.
- Vi behöver få reda på vad som hänt. Han är en sådan spelare som vill spela varje match. Han bryr sig inte och kan hantera smärta, men jag vet inte. Förhoppningsvis är det inget allvarligt, men det såg inte bra ut.