Medlemmar: 4265 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Thomas Partey närmar sig comeback

Partey nära comeback

mån 11 jan 2021 kl 12:20

Glada skadenyheter för Arsenal. Både Gabriel och Partey är nära comeback - detta avslöjade Arteta i morgonens presskonferens.

På torsdag besöker Crystal Palace Emirates Stadium. Idag höll Mikel Arteta presskonferens. Där kom såklart frågor om Gabriel och Thomas Partey. Gabriel har missat en rad matcher efter att ha insjuknat i Covid-19 och Thomas Partey skadade sig direkt efter att ha kommit tillbaka från tidiagare skada i matchen mot Spurs. Men nu kommer glada nyheter.

- Gabriel tränade i dagarna. Han testade positivt och hade väldigt milda symptom, så han har missat ett par veckor med träning då han var tvungen att självisolera. Det är bättre nu och vi förväntas få tillbaka han i träning med oss i de kommande dagarna och sen får vi undersöka om vi kan ha med honom eller inte på torsdag, säger Arteta.

Thomas Partey har tidigare rapporterats vara tillbaka i full träning. Och mittfältaren är troligtvis redo tills matchen på torsdag.

- Thomas har varit i full träning de senaste fyra eller fem dagarna, han har inga alls symptom. Det hade varit lite stressat att spela honom mot Newcastle, men jag tror han kommer vara redo till matchen på torsdag.

Mikel Arteta fick även frågor gällande Gabriel Martinelli. Men där är läget fortfarande oklart. Han ska under morgonen ha genomgått en undersökning, men Arteta hade inget nytt att rapportera förutom att läget var oklart.