Medlemmar: 8561 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Sokratis, Runarsson och Özil ryktas alla vara på väg bort från Arsenal.

Dagens transfersnack - Özil nära flytt

mån 11 jan 2021 kl 16:52

Mycket transferrykten. Vi tar ett varv i sillydjungeln.

Mesut Özil

Mer och mer snack både från Turkiet och England om att Özil är nära en övergång till Fenerbahce. Klubbens president har under eftermiddagen kommenterat läget och säger där att det är nära, men inte helt klart. Arsenal förhandlar med Istanbulklubben och så fort detaljerna där är lösta så kommer Özil, som är i den turkiska huvudstaden, att presenteras för Fenerbahce.

Sokratis

Fler och fler rapporterar att den grekiske mittbacken kommer att lämna Arsenal i januari. Frågan är bara till vilken klubb. Genoa ska vara en av klubbarna som vill köpa loss 32-åringen var kontrakt går ut i sommar. Men även Real Betis och Olympiakos ska vara intresserade.

Manor Solomon

Enligt The Gooner ska Arsenal vara på jakt efter Shakthar Donetsks israeliske ytter Manor Solomon. 21-åringen ska stå högt upp på Edus och Mikel Artetas önskelista.

Eddie Nketiah

Det har varit snack om att Eddie Nketiah var intressant för West Ham United, men nu säger Mikel Arteta att anfallaren inte kommer att lämna Arsenal i januari.

Alex Runarsson

Enligt David Ornstein ska Arsenal vara öppna för att låna ut Alex Runarsson som haft en minst sagt svajig start på sin Gunnerskarriär. Dessutom har Matt Macey sålts till Hibernian vilket gör att Arsenal är på jakt efter en keeper i januari.

Kieran Tierney

Napoli sägs vilka värva Kieran Tierney. Italienarna var intresserade av skotten innan han gick till Arsenal och nu ska man tydligen försöka värva honom nu. Lycka till ...

Rob Holding

Som vi rapporterade om häromdagen så har nu Rob Holding skrivit på ett nytt kontrakt med Arsenal. Detta rapporterar The Athletic. Klubben har dock inte offentliggjort det nya avtalet.

Julian Brandt

Enligt Fabrizio Romano kommer det bli svårt för Arsenal att få loss Dortmund Julian Brandt nu i januari då tyskarnas Axel Witsel är skadad. Intresset ska dock finnas där.