Medlemmar: 4587 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Nytt kontrakt för Holding

Holding signerar långtidskontrakt

tis 12 jan 2021 kl 17:16

Det har snackats om det ett tag. Men nu har Arsenal bekräftat att Rob Holding har signerat ett nytt långtidskontrakt.

I somras var det snack om att eventuellt sälja Rob Holding. Nu har han skrivit på ett kontrakt som sträcker sig fram till 2024 - med option att förlänga. Förutom Tierney så är Holding den försvarare med mest speltid den här säsongen. Arteta har onekligen fått upp ögonen rejält för Holding, och försvararen har cementerat sin plats i backlinjen.

- Sedan jag började som tränare här har jag imponerats stort av Robs medverkan i klubben och omklädningsrumet, på och av planen. Kvaliteten i hans arbete varje dag på träningarna är fantastisk och han har konsekvent levererat prestationer av hög kvalitet i matcherna, säger Mikel Arteta. 

- Vi vet alla Robs kvaliteter, vilka han har visat under de intensiva stunderna i de två FA Cup-finalvinsterna. Vi är alla väldigt glada över att Rob har skrivit på det nya kontraktet, han är väldigt populär hos alla spelarna och medarbetarna, och vi ser fram emot att se honom växa vidare de kommande åren.

Holding har hittills gjort 96 matcher för Arsenal, och vunnit två FA Cup-titlar.