Medlemmar: 8513 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Torreira får lite speltid i Atletico och nu snackas det igen om att han ska byta klubb.

Dagens transfersnack - byter Torreira klubb?

ons 13 jan 2021 kl 22:28

Inga större förändringar på sillyfronten, men lite finns att rapportera om. Özil är närmare Fenerbahce och Torreira är aktuell för att byta klubb i Spanien.

Folarin Balogun

Enligt Footyinsider har Arsenalanfallaren kommit överens med tyska RB Leipzig om ett så kallat pre-contract. 19-åringens kontrakt med Arsenal går ut i sommar och någon lösning om ett nytt har inte nåtts.
Detta dissar journalisten Fabrizio Romano som dock säger att Balogun fått fler än 15 kontraktsförslag till sommaren.

Lucas Torreira

Arsenalmittfältaren sitter fast i frysboxen i Madrid och får väldigt lite speltid. Det har under senhösten varit snack om att uruguayanen ska vara å väg att lämna Atletico och det snacket fortsätter nu. Det har ryktats att italienska klubbar vill ta över lånet. Det ska även Valencia vara sugna på och de har enligt Diario AS varit i kontakt med sportchef Edu för att kolla om det finns möjlighet till det. Sevilla ska också vara intresserat. Sen november har Torriera bara fått göra fyra kortare inhopp i La Liga.

Manor Solomon

Israelens agent har uttalat sig om läget och säger: "Jag tror större transfers kommer ske i sommar, för i januari är det mest korrigeringar. Sen har Coronan påverkat marknaden och saker och ting kommer bli klarare i sommar, men saker kan hända". Arsenal sägs vara på jakt efter yttern som spelar i Shakthar Donetsk. Enligt Guardian ska The Gunners inlett samtal med Solomons agent om en flytt.

Mesut Özil

32-åringens flytt till Fenerbahce kommer allt närmare och det snackas varje dag om att han inom kort kommer presenteras av Istanbulklubben.

Ali Akman

Flera klubbar, däribland Arsenal, sägs vara intresserade av Bursaspors Ali Akman. 18-åringen har gjort nio mål på 18 matcher den här säsongen, men kontraktet går ut i sommar och därför kan han vara tillgänglig för bra pris nu i januari.

Yves Bissouma

Enligt Football.london ska Arsenal ha inlett samtal med Brightonmittfältarens agent om en möjlig transfer, men en övergång för 24-åringen är mer trolig att vara aktuell i sommar.

Emi Buendia

Enligt Fabrizio Romano finns det kontakt mellan Arsenal och spelarens agent. The Gunners ska ha meddelat att mittfältaren är med på listan över tänkbara nyförvärv. Om det blir en affär i januari mellan Arsenal och Norwich City så blir det under transferfönstrets sista vecka, tror Romano.