Medlemmar: 8910 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

ESR gjorde en ny stark match mot Newcastle.

Smith Rowe: "Vi är riktigt glada över segern"

tis 19 jan 2021 kl 01:19

Ny start och ny stark insats. Emile Smith Rowe glöder verkligen just nu. - Vi är riktigt glada över segern, säger han.

Emile Smith Rowe fick chansen från start för femte Premier League-matchen i rad. Det blev 3-0 mot Newcastle United och den unge engelsmannen gjorde en ny fin match.
I de matcher som han lirat efter jul i ligan har Arsenal fyra segrar och ett kryss.
Målskillnad: 13-1.
- Vi har kommit samman som grupp. Vi har haft ett par möten och nu är vi mycket starkare som lag. Alla är i form och hela gruppen är starkare och det syns på planen, säger Smith Rowe till Sky.

Han har jobbat hårt själv för att få den här chansen. 20-åringen har slitit med skador och skaffat sig erfarenhet från två utlåningar - till Huddersfield Town och till RB Leipzig.
- Jag har haft lite otur med skador men nu får jag chansen av tränaren och det är jag så tacksam för. Jag vill bara betala tillbaka och varje gång jag får chansen vill jag bara visa att jag är bra nog att vara i det här laget.
- Jag har varit utomlands och i Championship. Det har utvecklat mig så mycket, både på och utanför planen. Jag har mognat och är starkare och mer självsäker. Lånen har helt klart hjälpt mig på min resa.

När han får frågan om det är någon spelare i laget som hjälpt honom extra säger han:
- Lacazette tror jag. Vi spelar ihop på topp och jag känner att han hjälpt mig så mycket både på och utanför planen. Han ger mig självförtroende och han pratar mycket med mig när vi spelar till varandra mycket. Jag skulle säga att han är den jag snackat med mest utanför planen.