Medlemmar: 8917 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Norske Martin Ödegaard är aktuell för Arsenal.

Arsenal fiskar efter Ödegaard

tor 21 jan 2021 kl 16:27

Martin Ödegaard är på väg att lämna Real Madrid igen. Den här gången är Arsenal med och vill låna in norrmannen.

Enligt både Sky och The Athletic är Arsenal intresserade av att plocka in Martin Ödegaard i januari på lån. De offensive mittfältaren är på väg att lämna Real Madrid - men The Gunners har konkurrens då både Real Sociedad, dit 22-åringen var utlånad förra säsongen, och Leicester City finns med i bilden.
Edu ska ha inlett förhandlingar med Real förra veckan och Mikel Arteta vill gärna plocka in norrmannen.

Ödegaard har bara spelat tio matcher för Real den här säsongen och tränaren Zinedine Zidane ska ha sagt jag till ett lån. Arsenal ska se honom som ett perfekt komplement till Emile Smith Rowe som man trots den senaste tidens dundersuccé inte vill ska bära den offensiva kreativitetsbördan själv.
Norrmannen kommer inom kort bestämma sig för var han spelar i vår.