Medlemmar: 8917 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det verkar som att Ödegaard snart är en Gooner.

Ödegaard närmar sig Arsenallån

sön 24 jan 2021 kl 16:01

Martin Ödegaards lån till Arsenal blir mer och mer klart. Rapporterna säger nu att norrmannen ska flyga till London ikväll för att läkarundersökas och skriva på.

Enligt flera journalister ska dealen mellan Arsenal och Real Madrid vara klar. The Gunners kommer att stå för Martin Ödegaards hela lön, som sägs vara £38 000 i veckan och dessutom betala Real en låneavgift.
Här varierar uppgifterna en del.
Några rapporterar om £2 miljoner men andra säger att det är lägre.

Den norske offensive mittfältaren kommer flyga till London ikväll. Sedan väntar läkarundersökning och kontraktsskrivning innan det blir klart. Det surras om att 22-åringen kommer spela i tröja nummer 10.
Det hela ska handla om ett rakt lån resten av säsongen. Inga köpkrav eller optioner på köp.

Till en början såg det ut som att Ödegaard skulle välja att gå till Real Sociedad på lån, där han spelade förra säsongen. Men Mikel Arteta ska ha övertygat honom om att välja Arsenal istället och det samtalet gav resultat.