Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arteta och Arsenal jobbar in i det sista på transferfönstret.

Arteta: "Vi har bestämt vilka som kan lämna"

mån 1 feb 2021 kl 13:02

Transfer deadline day idag. Mikel Arteta säger att klubben spikat vilka spelare man kan tänka sig att låna ut.

Vid midnatt ikväll är det deadline för transfers och Arsenal kommer att jobba in i det sista för att trimma truppen. Det mest troliga är att vi kommer att låna ut ett gäng spelare, men Mikel Arteta stängde inte dörren för sena nyförvärv.
- Sista dagen på transferfönstret är alltid oförutsägbart så saker kan hända. De kan bli av eller inte, men vi är på det.

Som förväntat är det mest snack om spelare som kommer lämna på lån. De det surras mest om är Ainsley Maitland-Niles och Joe Willock. AMN jagas av både Southampton och West Bromwich Albion, även Leicester City finns med i bilden, men Arsenal ska inte vara så sugna på att släppa honom till Brendan Rodgers gäng.
Joe Willock sägs vara nära en utlåning till Newcastle United.

Arteta sade på presskonferensen idag att man bestämt vilka spelare man kan tänka sig att släppa, men han droppade inga namn.
- Vi pratar med några spelare och några klubbar och får vi till något innan deadline så är det för att vi tror att det är rätt för deras utveckling.

Shkodran Mustafi är en annan det surras om. Löst om Liverpool men även Schalke 04 ska vara intresserade av den tyske mittbacken. Det finns Spaniensnack om Reiss Nelson.