Medlemmar: 6218 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal

Midlands nästa för AMN.

Maitland-Niles till WBA på lån

tis 2 feb 2021 kl 01:20

Det blev lån och en av klubbarna det ryktades om. Ainsley Maitland-Niles är klar för West Bromwich Albion på lån resten av säsongen.

Han var en viktig del i Mikel Artetas lag som vann FA-cupen, men den här säsongen har speltiden minskat drastiskt för Ainsley Maitland-Niles. När Arsenaltränaren gick över från en trebackslinje med wingbacks till en rak fyrbackslinje har AMN mest fått nöta bänk.
Och när han spelat har inte varit nåt vidare.

Det har surrats om att tre klubbar jagade den engelske landslagsmannen nu i slutet av transferfönstret. Southampton, West Bromwich och Leicester City. Och nu ikväll blev det klart.
Maitland-Niles går till WBA resten av säsongen och där hoppas 23-åringen på att få speltid på det centrala mittfältet - där han vill spela.
- Ainsley är en väldigt talangfull spelare och vi är stolta över hans hårda jobb och utveckling hos oss. Beslutet att släppa honom på lån till West Bromwich Albion resten av säsongen är för hans utveckling. Han kommer att jobba i en väldigt bra klubb i Premier League och vi önskar honom all lycka till, säger Mikel Arteta.

AMN har tidigare varit utlånad. Säsongen 15/16 var han i Ipswich Town.