Medlemmar: 8910 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Willock lånas ut till Newcastle United.

Willock till Newcastle United på lån

tis 2 feb 2021 kl 01:32

Transfer deadline days sista lån. Joe Willock till Newcastle United resten av säsongen.

Arsenal hade lite att stå i när transferfönstret stängde igår. Mustafi avslutade sitt kontrakt och gick till Schalke 04. Ainsley Maitland-Niles gick till WBA på lån. För Joe Willock bär det ännu lite längre norr ut.
Nästa klubbadress blir Newcastle United för mittfältaren.

Willock har gjort 78 matcher för Arsenal och nu är tanken att 21-åringen ska få nyttig speltid i Steve Bruces lag - som efter en massa förluster vann senast i Premier League när Everton besegrades på Goodison Park.
- Jag är nöjd att kunna plocka in Joe till Newcastle resten av säsongen. Han är en spännande och talangfull ung spelare som kan springa upp och ner för planen och göra mål från mittfältet, säger Bruce till Newcastle Uniteds hemsida.