Medlemmar: 4874 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det är än så länge oklart var Arsenal och Arteta kommer att möta Benfica i Europa League.

Benficamatcherna kan spelas i Tyskland

tis 2 feb 2021 kl 16:21

Det är fortfarande oklart hur och var Europa League-matcherna mot Benfica ska spelas. Bara en match eller två matcher i ett neutralt land sägs vara aktuellt.

Portugal och Englands Coronarestriktioner ställer just nu till problem för Europa League-matcherna mot Benfica. Om Arsenal skulle resa till Lissabon för den första matchen den 18 februari skulle man behöva sitta i karantän i tio dagar vid hemkomst vilket gör det omöjligt att spela returmötet veckan efter. Man skulle då inte heller kunna spela de Premier League-matcher mellan Europa League-matcherna.

Därför kommer det nu information om att klubbarna jobbar på andra lösningar för att kunna spela. En är att spela bara en match på neutral mark. En annan sägs vara att spela två matcher på neutral mark och då skulle Tyskland kunna vara aktuellt som land.

Matcherna mot Benfica ska spelas 18 och 25 februari.