Medlemmar: 8554 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Hinner Kieran Tierney bli spelklar till mötet med Aston Villa?

Kan Tierney lira mot Aston Villa?

fre 5 feb 2021 kl 00:17

Han har bara spelat en av de sex senaste matcherna. Det låter på Mikel Arteta som att Kieran Tierney kommer missa lördagens möte med Aston Villa också.

När Mikel Arteta fick frågor om Kieran Tierneys skadad och om det var nära att han kunde spela mot Wolves sa han att det inte var nära. På dagens presskonferens inför lördagens möte med Aston Villa kom Arsenalspelaren med några klara besked om vänsterbackens skada.
Och på frågan om han måste behandla skotten varsamt sade han:
- Det är en annorlunda skada den här gången. Kieran är en spelare som verkligen pushar sig själv och han behöver kunna prestera fysiskt på sitt bästa. Vi försöker ta hand om honom på bästa sättet så att han har chansen att bli frisk och spelklar så snabbt som möjligt.

Senast Tierney lirade var 18 januari när Arsenal slog Newcastle United med 3-0 i Premier League.