Medlemmar: 4439 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsenal Sweden är en av klubbarna som protesterar mot ytterligare uppsägningar.

Arsenal Sweden protesterar mot ytterligare varsel

mån 8 feb 2021 kl 17:53

Arsenal Sweden är en av supportergrupperna som, tillsammans med Arsenal Danmark, Arsenal Norge och ett antal andra supportergrupper från hela världen, har skrivit under ett brev som skickats till Vinai Venkatesham med anledning av ytterligare uppsägningar inom Arsenal. Den här gången är en av de drabbade klubbens SLO (Supporter Liaison Officer) Mark Brindle.

Arsenal planerar att genomföra ytterligare uppsägningar för att effektivisera biljettavdelningen och en av de som påverkas är klubbens Supporter's Liaison Officer (SLO) Mark Brindle. Brindle är den med ytterst ansvar för kommunikationen med klubbens samtliga 250 officiella supporterföreningar och också den som är oss behjälplig i arbetet med biljetter, bokning av tidigare spelare i samband med våra event och övriga saker som rör vår kontakt med Arsenal.

I en intervju med CBS Sports säger en talesperson för klubben att man inte planerar att ta bort rollen helt utan man gör en personalförändring. Snarare menar de att man kommer att fortsätta fokusera på biljettservicen som är en av flera prioriterade områden.

Som en stor och aktiv supporterförening anser vi dock att det vore ett stort misstag att göra sig av med Mark Brindle. Brindle har varit SLO sedan maj 2014 men han har varit en Arsenalsupporter hela sitt liv. Han kan klubben utan och innan och har ett enormt nätverk som han aldrig tvekar att använda sig av när supporterklubbarna behöver ha hjälp med någonting. Att göra sig av med en av klubbens trotjänare i en sådan viktig roll som klubbens SLO ger motsatta signaler mot det klubben hävdar - att man vill göra servicen för supporterklubbarna bättre.

Han är en person som är otroligt viktig för oss i vårt dagliga arbete och löpande kontakt med Arsenal. Därför kändes det självklart för oss att skriva under brevet och visa Mark Brindle vårt stöd.

Läs hela artikeln i CBS Sports här.