Medlemmar: 4439 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ödegaard, Auba och Xhaka firar ett av Arsenal fyra mål igår.

Ödegaard: "Det var helt okej"

mån 15 feb 2021 kl 18:12

Två inhopp tidigare. Mot Leeds United fick Martin Ödegaard göra sin första Arsenalmatch från start. - Det var helt okej, säger norrmannen.

Arsenal vann säkert med 4-2 mot Leeds United igår kväll. Martin Ödegaard gjorde sin första Arsenalstart efter att ha fått två inhopp de senaste tre matcherna.
- Det var helt okej. Det är ett tag sedan kan spelat match så det är bara skönt att komma igång. Jag gör väl ingen jättebra match, men gör ett bra jobb och mycket bra för laget. Jag löper mycket och gör en bra insats för laget, säger norrmannen till TV2.

Om matchen och segern säger den offensive mittfältaren:
- Det var fint. Skönt att få tre poäng efter de två matcherna senast som varit lite tuffa och sega. Vi gör en solid match även om det blir lite kaos där ute i andra halvlek så gör vi en bra match.

I den andra halvleken blev norrmannen utbytt. Det var tolv minuter kvar när han ersattes av Mohamed Elneny och på frågan om tempot och intensiteten är tuffare i England än i andra länder säger Ödegaard:
- Jag märker att det är lite skillnad. Det är lite mer intensivt och tuta och köra, men jag tycker att det har gått fint och från dag ett så har klubben tagit väldigt bra hand om mig. Det är ett väldigt bra omklädningsrum och en bra kultur. Det visar vi på banan idag (mot Leeds) hur vi fightas för varandra.

22-åringen har kontrakt med Arsenal säsongen ut. Några större planer för den längre framtiden finns inte än.
- Man vet aldrig vad som sker. Först och främst är mitt fokus här och den här säsongen och göra det bästa möjliga och hjälpa laget. Sen får vi se vad som sker.