Medlemmar: 8531 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kieran Tierney fick 90 minuter av Mikel Arteta.

Tierney: "Vi startade inte bra nog"

sön 21 feb 2021 kl 20:26

Tillbaka i startelvan - men öppningen var inget rolig mot Manchester City. Kieran Tierney säger att det blev avgörande. - Vi startade inte bra nog och det var till slut det som dödade oss, säger skotten.

Kieran Tierney fick 26 minuter mot Benfica. Idag mot Manchester City startade skotten för första gången på över en månad. Men det dröjde bara 77 sekunder innan gästerna tog ledningen.
Ett mål som skulle visa sig bli matchavgörande.
- Det var väldigt tufft. Vi startade inte bra nog och det var till slut det som dödade oss. Mot ett lag som City har du inte råd att inte starta bra första fem-tio minuterna. Då straffar de en och det gjorde de, säger Tierney till Sky.

Var det Arsenal som startade svagt, eller City som startade bra?
- Lite av båda. Det är ingen som planerar att gå ut och inte starta bra. Det är svårt att säga exakt vad det var. Det är något som kan hända när du möter ett topplag och de straffade oss idag.

Du var inte orolig att det skulle bli en överkörning?
- Man försöker att inte tänka så. Du behöver tänka positivt för när du möter ett lag som City och hamnar i underläge så är det inte hela världen. De spelar på ett briljant sätt just nu och vi trodde hela tiden att vi kunde komma in i matchen igen. Vi hade chanser och i delar av matcher spelade vi väldigt bra och hade otur att inte få till ett mål.

Och efter första hela matchen på över en månad säger skotten:
- Jag är slutkörd. Det var en tuff match. Jag visste inte riktigt om jag skulle få spela hela matchen, men det fick jag. Så det är 90 minuter på kontot och det är jag glad för. Jag är nöjd att tränaren gav mig chansen igen.