Medlemmar: 5431 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Auba leder Arsenals interna FPL-tabell.

Så är läget i Arsenal Swedens Fantasy-PL

mån 1 mar 2021 kl 17:37

Februari månad är över och det betyder att det åter är dags att summera månadens Fantasy Premier League!

Arsenals nyvunna renässans avtog lite i februari, sex poäng av 15 spelades in med framförallt förluster mot Aston Villa och Wolves som känns lite extra, men månaden avslutades med en fin seger borta mot Leicester så förhoppningsvis är formen åter åt rätt håll.

Nån vars form inte är åt rätt håll är mitt stolta Jönsoborgs AIS som går från oklarhet till oklarhet, gjorde några vågade val av kapten som inte alls slog väl ut, 91:a i månadens ranking var inte riktigt vad jag hade planerat, det oundvikliga fallet har tydligen börjat ...

Betydligt bättre gick det för Per Bjurling vars Bjurmansk spelade in hela 401 poäng under februari månad och var med det bäste poängplockare, på andra plats kom Lars Andersson med Vegas2001se på 396 poäng och Olof Bylunds Fabbes Fantaster på tredjeplatsen med 394 poäng.

I totalen så leder Daniel Vikman och hans The Zarate Kid fortfarande, nu med 1727 inspelade poäng, ny tvåa är Nicklas Anderssons Zamboni FC med 1708 poäng tätt följd av Alexander Eklunds Oak Grove FC med 1707 poäng.

I spelarnas poängliga hittar vi åter Uniteds Bruno Fernandes i topp, bakom sig har han nån som heter Son som spelar i en klubb jag inte hört talas om och som trea hittar vi Mo Salah som det väl måste vara lite varning på nu? är det kanske dags att hoppa av Salah-tåget?

Bland Arsenal-spelarna så hittar vi hör och häpna inte längre Bernd Leno i topp utan nu har pånyttfödde Pierre-Emerick Aubameyang tagit sig upp i topp, Leno hittar vi på andraplatsen medans Bukayo Saka är tredje bästa poängspelare hos Gunners.

Stor lycka till med mars månads poängjagande!