Medlemmar: 4439 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ödegaard öppnar nu för att stanna i Arsenal.

Ödegaard: "Jag behöver stabilitet"

sön 14 mar 2021 kl 00:50

Han har tillhört Real Madrid sen 2015 - men varit utlånad fyra gånger. Nu öppnar norrmannen för att stanna i Arsenal: - Jag tror att det kommer att vara viktigt att hitta stabilitet.

Martin Ödegaard är inlånad från Real Madrid med ett kontrakt som sträcker sig säsongen ut. Inledningsvis har norrmannen fått bra med speltid av Mikel Arteta. Mot Olympiakos gjorde han sitt första mål för klubben - och han verkar trivas.

I en intervju med VG, i samband med att han blev utsedd till ny landslagskapten, sa Ödegaard han har det bra i Arsenal och att han letar efter en trygg klubb som tror på honom.
- Som jag sagt många gånger så har jag letat efter stabilitet (i samma klubb), men jag har inte hittat det. Jag tror att det kommer att vara viktigt att hitta stabilitet. Jag trivs väldigt bra i Arsenal och tycker om att vara här. Mitt fokus är att avsluta säsongen, sen får vi se.

Ödegaard värvades till Real Madrid från Strömsgodset 2015, men har aldrig lyckats med att slå sig in i klubben. Under sina sex år i Spanien har han i tur och ordning varit utlånad till Heerenveen, Vitesse, Real Sociedad och Arsenal.
Nu verkar 22-åringen vara trött på det och det känns som att han vill vara i en klubb på riktigt som tror på honom där han får speltid.