Medlemmar: 3989 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Laca, Martinelli och Auba jublar efter 3-3-målet.

Lacazette: "Det är blandade känslor"

sön 21 mar 2021 kl 18:49

Arsenal var bedrövligt i stora delar av första halvlek - men hämtade upp 0-3 till 3-3. Alex Lacazette räddade The Gunners. - Det är blandade känslor, säger strikern.

Det såg att vara tack och god natt redan efter 32 minuter på London Stadium. West Ham United ledde då med 3-0 och Arsenalspelarna var minst sagt urusla. Men så kom 3-1 före vilan.
Och efter paus var The Gunners i stora stycken briljanta och hämtade upp till 3-3.
Alex Lacazette nickade in kvitteringsmålet med åtta minuter kvar att spela och efter matchen snackade fransmannen med Sky och sade så här:
- Det är blandade känslor. Jag är stolt över mitt lag för vi kom tillbaka i andra halvlek och besviken över hur vi spelar första 35 minuterna. Vi respekterade inte coachens matchplan och gav bort tre mål. Det är inte vad vi ville ha, men vi får tänka på det i två veckor nu.

Laca fick bara ett av sina två mål. Premier League tyckte det första var självmål.
- Jag tycker att det första är mitt. Det är inte trevligt (att det blir ett självmål). Till slut gjorde jag det tredje målet och vi kom tillbaka till ett kryss.
Om att inte respektera matchplanen sade Laca:
- Jag vet inte varför. Kanske att vi kände pressen för att det var en stor match. Det här är vad vi måste förbättra. Vi måste jobba mycket på det här för att vara redo för slutet av säsongen.

Lacazette hyllade Calum Chambers som fick chansen som högerback.
- Han ska ha mycket cred för han har kommit tillbaka från en svår skada. Han har jobbat hårt, både på träning och individuellt. Han visade att han förtjänar att spela för Arsenal. Jag är glad för hans skull.