Medlemmar: 8782 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kommer vi få se den här duon mot Liverpool?

Oklart om Saka och ESR kan spela mot Liverpool

tor 1 apr 2021 kl 16:39

Det finns lite frågetecken inför helgens omstart mot Liverpool. Både Bukayo Saka och Emile Smith Rowe har känningar.

Äntligen är det dags för Premier League igen. Arsenal tar emot Liverpool på lördag kväll. Mikael Arteta höll presskonferens redan idag - innan en del spelare kommit tillbaka från sina landslag.
Och det finns frågetecken.

Både Emile Smith Rowe och Bukayo Saka är tveksamma till spel. Saka kunde aldrig ansluta till det engelska A-landslaget och blev kvar på Colney.
- Han har inte tränat med laget än. Han har kört på egen hand och tyvärr fick vi styrka honom från landslagsspel. Han känner sig bättre, säger Arteta.

Smith Rowe spelade de två första gruppspelsmatcherna för England i U21-EM i Slovenien, men när allt skulle avgöras kunde han inte vara med.
- Han har känt av något i höften och det var därför de inte spelade honom. Vi får se hur han mår när han kommer hit. Vi får prata med läkarna och se om han kan vara med och träna imorgon.

Trots de två inledande förlusterna var Aidy Boothroyds U21-lag ytterst nära att gå vidare ändå. Portugal slog bekvämt Schweiz och England hade 2-0 mot Kroatien. Men på stopptid reducerade kroaterna vilket räckte precis för att ta dem vidare.