Medlemmar: 3943 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Torreira, utlånad till Atletico Madrid, vill flytta hem till Sydamerika.

Torreira vill till Boca Juniors

tis 6 apr 2021 kl 18:13

Lucas Torreira vill lämna Arsenal och flytta till Sydamerika. Mittfältarens pappa säger nu att argentinska Boca Juniors är förstavalet.

Lucas Torreira har haft det svårt att ta en ordinarie tröja i Atletico Madrid dit han är utlånad den här säsongen. 25-åringen har fått lite speltid i den spanska huvudstaden och nu säger mittfältarens pappa att Lucas förstaval inför nästa säsong är att flytta Buenos Aires och Boca Juniors.
Det ska vara Torreiras favoritlag sedan barnsben.

Han kom till Arsenal sommaren 2018 från Sampdoria och har under sina två säsonger i norra London gjort 88 matcher för klubben. Men det har hela tiden surrats om att han haft svårt med anpassningen till ett nytt land och ett nytt språk.
Dessutom avled Torreiras mamma i sviterna av Covid-19 under vintern och hans pappa säger nu till Radio Continental att han gärna återvänder till Sydamerika.
- Boca är förstavalet, men jag har redan fått flera samtal från brasilianska klubbar om det inte blir något med Boca. Lucas lider av att vara själv där i Europa och vi kollar på hur vi kan vara med honom de sista månaderna på säsongen. När du förlorar en person, som vi gjort, så inser man att livet passerar på andra sidan. Om Lucas vill komma hem till Boca, låt honom komma hem.

Enligt Transfermarkt har Torreira kontrakt med Arsenal fram till sommaren 2023. Han köptes för runt 28 miljoner Euro.