Medlemmar: 3943 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arteta tyckte inte att nu var ett bra tillfället att fatta beslut om Torreiras framtid.

"Inte rätta läge att fatta beslut nu"

tor 8 apr 2021 kl 16:39

Lucas Torreira vill flytta till Sydamerika efter hans mammas död. Det sa mittfältarens pappa i en radiointervju. Mikel Arteta säger nu att det inte är rätt läge att fatta något beslut.

Det var häromdagen som Lucas Torreiras pappa i en radiointervju sade att sonen ville lämna Europa för att spela i Boca Juniors i Argentina. För ett par veckor sedan avled mittfältarens mamma i sviterna av Covid-19 och nu vill 25-åringen, som är utlånad till Atletico Madrid, flytta närmare hemmet i Uruguay och spela fotboll.
På gårdagens presskonferens kommenterade Mikel Arteta situationen.
Här är vad Arsenaltränaren sade:

- Vi har pratat med honom och vi vet vilken svår tid det här är för honom. Han stod sin mamma och sin familj nära. När saker som det händer, är det inte rätt tid att fatta beslut. Jag förstår hur han känner sig emotionellt. Han känner troligtvis behovet av att vara nära sin familj. Men nu är inte tillfället att fatta beslut och det är ett beslut som ska fattas av flera parter. Nu kommer ingenting att förändras. Det är bara en intervju med några kommentarer. Vi får se vad som händer.