Medlemmar: 7592 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Auba hälsar från sjukhussängen att han är på bättringsvägen.

Auba hemma från sjukhuset: "Känner mig bättre"

fre 16 apr 2021 kl 02:32

Pierre-Emerick Aubameyang fick malaria när han var och spelade landslagsfotboll med Gabon. Därför han anfallaren saknats de senaste matcherna.

Han spelade inte mot Sheffield United och han spelade inte mot Slavia Prag. Det som man först trodde var en vanlig förkylning var i själva verket malaria. Men tack och lov mår Pierre-Emerick Aubameyang bättre och efter ett par dagar på sjukhus har han nu äntligen fått komma hem.
På Instagram skriver skyttekungen att han mår bättre efter att under ett par veckor inte mått bra.

Efter The Gunners imponerande 4-0-seger borta mot Slavia Prag sade Mikel Arteta så här:
- Vi har precis pratat med honom. Han är hemma och mår bra. Han behövde vara på sjukhus ett par dagar för att få rätt behandling, men känner sig bra nu. Vi får se hur han återhämtar sig. Jag tror att han kommer att behöva några dagar. Men han vill komma tillbaka så snabbt som möjligt, det var vad han sade till mig.
- Alla har varit i kontakt med honom och han har stöttat oss via meddelanden och samtal. Han reste till sitt land och fick det där. Det är sånt som händer. Han var inte med mot Sheffield United, två dagar före den matchen kände han sig inte bra, men ingen visste vad det var. Han gjorde några tester och ganska snabbt stod det klart vad det var och vad som behövde göras.