Medlemmar: 8917 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det blir Skottland för Arsenal i sommar.

Träningsmatch mot Rangers spikad

fre 16 apr 2021 kl 19:49

Glasgow Rangers fyller 150 år. Det ska firas med en träningsmatch mot Arsenal i juli.

Arsenal kommer att resa till Glasgow i mitten av juli för att spela träningsmatch mot det skotska mästarlaget Rangers. Detta meddelades idag. Klubbarna har sedan länge en relation och Rangers ägde under många år aktier i Arsenal.
Många gånger har de också mötts i olika typer av tränings- och testimonialmatcher.
Mer de har aldrig spelat mot varandra i en tävlingsmatch.

Matchen i sommar kommer att spelas den 17 juli på Ibrox Stadium i Glasgow som en del av Rangers 150-årsfirande. Några bortafans kommer inte att släppas in, men Rangers skriver på sin hemsida att man hoppas kunna ha hemmapublik på plats.