Medlemmar: 5450 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arteta tyckte att Arsenal borde ha vunnit idag också.

Arteta: "Arsenal förtjänade tre poäng"

sön 18 apr 2021 kl 18:41

Roy Keane slaktade Arsenal i Skys sändning. Mikel Arteta tyckte något helt annat - och sade att hans lag borde ha vunnit mot Fulham.

"God help Arsenal going forward, I thought they were shocking, dreadful, no quality. Arsenal, my goodness". Roy Keane tyckte inte Mikel Artetas Arsenal gjorde någon större match mot Fulham och slaktade laget i Skys sändning.
När detta vävdes in i en fråga på presskonferensen till Arteta svarade han:
- Arsenal förtjänade tre poäng, utan tvekan. Vi får respektera allas åsikt, men ni frågade om min och jag kan säga att jag tycker att vi helt klart förtjänade att vinna matchen när vi kollar tillbaka på chanserna som vi skapade, två bortdömda mål och vi släppte till ett skott på mål.

Det blev 1-1 mot Fulham. Detta efter att gästerna tagit ledningen på straff. Eddie Nketiah kvitterade efter lite mer än 96 minuter.
Och det var VAR inblandat i allt.
- Vi får lite på det, det är allt.

Arsenal har inte vunnit två matcher på raken i Premier League sedan nyår. Då kom till och med tre i rad med 2-1 mot Chelsea, 1-0 mot Brighton & Hove Albion och 4-0 mot West Bromwich Albion.
Arteta sade så här om det:
- Det är därför vi är där vi är i tabellen. För när du tar dig an matcher som idag, där du skapar det vi skapar, så måste man vinna. Det är vad topplagen gör hela tiden i den här ligan. Gör man inte det så bli konsekvensen att du är där du är.