Medlemmar: 7265 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Vinai var på Colney i morse och bad om ursäkt, enligt rapporter.

Vinai bad om ursäkt på Colney

ons 21 apr 2021 kl 19:02

Ingen visste något. 48 timmar efter planerna på en superliga lanserades hoppade klubbarna av. Idag ska Vinai Venkatesham varit på Colney och bett om ursäkt.

Efter en sällan skådad cirkus i två dagar, där tolv storklubbars ägare och , bakom ryggen på de flesta, gått med på att bilda en stängd europeisk superliga grusades de planerna igår kväll.
Alla de engelska klubbarna hoppade av.
Där i skamvrån stod The Gunners ledning - med ägaren Stan Kroenke på bästa plats.

Helt uppenbart under gårdagskvällen och dagen är att ingen av de tolv ägarna/ledarna berättat om sina planer för speciellt många. Spelare, ledare och anställda i de berörda klubbarna var troligen helt ovetande.
Det har flera journalister rapporterat om.
Även när det gäller Arsenal.

Därför åkte klubbens VD Vinai Venkatesham ut till träningsanläggningen i morse för att förklara läget. Detta enligt både The Athletic och The Mirror. Venkatesham ska där ha pratat med hela A-lagstruppen och bett om ursäkt. Spelarna ska ha undrat varför de inte blivit tillfrågade och informerade.

Det har under dagen varit väldigt tyst från lagets spelare. Få har sagt något i sociala medier. De som gjort det är Pierre-Emerick Aubameyang, som efter sin första tweet igår kväll stängde sitt Twitterkonto, men som öppnat det igen, Hector Bellerin och Rob Holding. Holdings inspel var av det fyndigare slaget där han spelade Champions League-hymnen på piano.