Medlemmar: 6531 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Fyra nya Arsenalår för Balogun.

Baloguns nya kontrakt klart

mån 26 apr 2021 kl 14:49

Som vanligt en dåligt bevarad hemlighet. Men nu är det klart. Folarin Balogun förlänger sitt kontrakt med klubben och stannar i Arsenal.

Det har surrats ett tag om att det skulle vara klart. Idag blev det också så även officiellt. För Arsenal meddelade nyss att den 19-årige anfallaren Folarin Balogun stannar och skriver på ett nytt långtidskontrakt med klubben.
På Twitter skriver han: My Home. My heart. See you soon Gunners.

Edu säger så här till Arsenal.com:
- Det är väldigt skönt att Flo kommer att fortsätta hos oss. Han är en väldigt lovande ung talang och har redan visat mycket kvalitet i sina insatser. Vi ser fram emot att få fortsätta att jobba med honom framöver under hans fortsatta utveckling.

Mikel Arteta:
- Vi har blivit väldigt imponerade av Flo den här säsongen. Han har hela tiden visat hur bra han är på träning och lika imponerade har vi blivit hur han kommit in i A-laget när han varit med i truppen. Vi har fått se lite grann vad han kan med sina två mål i A-laget. Det hårda jobbet börja nu för Flo och vi ser fram emot att stötta honom och jobba med honom de närmaste åren.

Enligt honom själv på Twitter så ska kontraktet sträcka sig till 2025.