Medlemmar: 6531 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Balogun ser fram emot nästa säsong där målet är mer speltid i A-laget.

Balogun: "Jag har väntat på det här"

mån 26 apr 2021 kl 15:19

Kontraktet är påskrivet och klart. Nu börjar Folarin Baloguns jakt på A-lagsspel på riktigt. - Min ambition är att sätta avtryck nästa säsong, säger han.

Folarin Balogun säger till Arsenal.com att Mikel Arteta hade en viktig roll när han bestämde sig för att stanna och fortsätta sin fotbollskarriär i norra London.
- Han spelade en stor roll. Han pratade med mig massor med gånger, gav gav mig råd, självförtroende och efter ett tag bestämde jag mig för att lita på honom och jag är glad att jag gjorde det, säger han.

Balogun har varit i Arsenal sedan nio års ålder. Under säsongen har han fått speltid både i Ligacupen och i Europa League.
Två mål har det blivit.
Och målet för nästa säsong är att få mer speltid i A-laget.
- Min ambition för nästa säsong är att sätta avtryck i A-laget. Jag ser det som något som tagit på mig, att komma dit och påverka, att inte bara vara en i mängden. Jag vill så småningom vara en som leder gruppen. Så jag skulle säga att jag har ganska höga ambitioner. Vi får se om jag lyckas med det.